Geluid JBL Partybox 300

Zeer krachtige mobiele speaker met ingebouwde batterij en lichtshow.

€ 25,- per stuk excl. btw
Dit is de stukprijs voor 1 huurperiode (4 dagen), exclusief btw en transport, tenzij anders aangegeven.
Toevoegen aan offerte
Speelduur batterij (volume afhankelijk) 10-12 uur
Vermogen 240W
Aansluitingen Bluetooth, USB stick, Jack (micro), Jack (instrument), AUX
Gewicht 15kg
Artikelnummer SOU-JBLPB300
 • Kwaliteit

  Persoonlijk advies voor iedereen

 • Levering

  Levering met eigen transportservice

 • Bereikbaar

  Vlot bereikbaar bij vragen of interesse

 • Maatwerk

  Specialist in totaalconcepten op maat

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker, onze eigen transportservice staat voor u klaar om de gereserveerde materialen bij u ter plekke of op de feestlocatie te leveren en op te halen. U ontvangt hiervoor een offerte op maat. De transportprijs hangt af van de omvang van de materialen en de afstand tot de locatie. Leveringen/ophalingen kunnen plaatsvinden van maandag tot zaterdagvoormiddag. Leveringen en ophalingen op zon- en feestdagen kunnen gebeuren mits meerprijs.

Om uw aanvraag correct en vlot af te handelen kan u via de online catalogus de gewenste materialen in uw offerte aanvraag plaatsen. Vervolgens controleert een medewerker op beschikbaarheid van de materialen en zal u een offerte op maat ontvangen, indien gewenst inclusief transport. Indien u beslist om over te gaan tot een bestelling, ontvangt u van ons een reservatiebevestiging. Vanaf het moment dat u deze ontvangt staat uw reservatie vast. Dit gehele proces verloopt via e-mail om foutjes te vermijden en zodat wij meteen met de juiste gegevens aan de slag kunnen gaan. Omwille van deze reden aanvaarden wij geen aanvragen of bestellingen telefonisch, via WhatsApp of sociale media kanalen. Duidelijke communicatie naar de klant toe is enorm belangrijk voor ons!

De betaling van uw reservatie kan op voorhand via overschrijving (met vermelding van uw order nummer) of bij afhaling/levering van de goederen. Wij aanvaarden betalingen cash of via de payconiq app op de smartphone. Na afloop van de huurperiode ontvangt u steeds van ons een geldige factuur als betalingsbewijs.

De vermelde prijzen in de catalogus zijn steeds per stuk, geldig voor 1 huurperiode van 4 dagen (tenzij anders aangegeven) en exclusief btw, transport en eventuele montage van de materialen. Voor sommige materialen gelden andere huurperiodes, dit staat dan steeds vermeld bij de omschrijving van het artikel. De afgesproken huurperiode is geacht te respecteren, laattijdige retours zullen worden in rekening gebracht.

Vraag ons om advies

Hebt U twijfels over uw keuze van bepaalde materialen? Bent U niet overtuigd welke tent bij uw feestlocatie zal passen? Of hebt u een technische vraag waar u graag een antwoord op wil? Geen nood! Contacteer ons gerust en vertel ons uw feestplannen. Onze feest experten helpen u graag verder om het event van uw dromen te realiseren. Samen met U kijken we welke richting we kunnen uitgaan, steeds met oog voor uw locatie, wensen en budget.