Geheel vrijblijvend een Offerte samenstellen

Type ondergrond 
Plaatsing vouwtent(en) 

Contactgegevens

Evenement gegevens

Levering of afhaling? 

Afhalingen en retours zijn enkel mogelijk na afspraak. Wij contacteren U om concreet af te spreken. Afhalingen kunnen niet gebeuren met een open aanhangwagen of open voertuig. De huurmaterialen moeten ten alle tijden beschermd zijn tegen weer en wind. Gelieve voldoende dekens en bindmaterialen te voorzien om de materialen te beschermen tegen transportschade.

Korting

Heeft u een kortingscode? Vul dan deze hier in, wij controleren deze dan bij het behandelen van uw aanvraag.

Bevestigen

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend en is geen verbintenis tussen uzelf en Event Meester bv. Na het inzenden van dit formulier worden alle gegevens nagekeken en zal u gecontacteerd worden door één van onze medewerkers. Wij behandelen uw aanvraag binnen de twee werkdagen. Controleer zeker en vast ook de spambox van uw mailbox. Hoort u niets van ons? Dan gaat er ongetwijfeld iets niet goed. Contacteer ons telefonisch via 055 895 135 en dan helpen wij u graag verder!

Alle vermelde prijzen zijn geldig voor 1 huurperiode (4 dagen), exclusief btw en exclusief transport. Uw gegevens worden niet doorgegeven noch gebruikt voor marketingdoeleinden.

Budget: 0,- excl. btw (*) (*) Dit is een richtbudget op basis van uw materiaalkeuzes, exclusief eventuele werkuren voor op- en afbouw van tenten & materialen, exclusief extra verankering voor tenten indien nodig en exclusief transportkosten.