Veelgestelde Vragen

De vermelde prijzen in de catalogus zijn steeds per stuk, geldig voor 1 huurperiode van 4 dagen (tenzij anders aangegeven) en exclusief btw, transport en eventuele montage van de materialen. Voor sommige materialen gelden andere huurperiodes, dit staat dan steeds vermeld bij de omschrijving van het artikel. De afgesproken huurperiode is geacht te respecteren, laattijdige retours zullen worden in rekening gebracht.

Om uw aanvraag correct en vlot af te handelen kan u via de online catalogus de gewenste materialen in uw offerte aanvraag plaatsen. Vervolgens controleert een medewerker op beschikbaarheid van de materialen en zal u een offerte op maat ontvangen, indien gewenst inclusief transport. Indien u beslist om over te gaan tot een bestelling, ontvangt u van ons een reservatiebevestiging. Vanaf het moment dat u deze ontvangt staat uw reservatie vast. Dit gehele proces verloopt via e-mail om foutjes te vermijden en zodat wij meteen met de juiste gegevens aan de slag kunnen gaan. Omwille van deze reden aanvaarden wij geen aanvragen of bestellingen telefonisch, via WhatsApp of sociale media kanalen. Duidelijke communicatie naar de klant toe is enorm belangrijk voor ons!

De betaling van uw reservatie kan op voorhand via overschrijving (met vermelding van uw order nummer) of bij afhaling/levering van de goederen. Wij aanvaarden betalingen cash of via de payconiq app op de smartphone. Na afloop van de huurperiode ontvangt u steeds van ons een geldige factuur als betalingsbewijs.

Dat kan zeker, onze eigen transportservice staat voor u klaar om de gereserveerde materialen bij u ter plekke of op de feestlocatie te leveren en op te halen. U ontvangt hiervoor een offerte op maat. De transportprijs hangt af van de omvang van de materialen en de afstand tot de locatie. Leveringen/ophalingen kunnen plaatsvinden van maandag tot zaterdagvoormiddag. Leveringen en ophalingen op zon- en feestdagen kunnen gebeuren mits meerprijs.

Dat kan zeker, na afspraak met onze diensten. Indien u ervoor kiest om de gereserveerde materialen zelf af te halen, zal een medewerker u contacteren om een afhalingsmoment in te plannen. Let wel: afhalingen kunnen enkel gebeuren met een gesloten voertuig of aanhangwagen. Een OPEN aanhangwagen of bestelwagen zijn NIET toegelaten. Wij vragen u ook vriendelijk om voldoende dekens en bindmaterialen te voorzien om de materialen ten alle tijden te beschermen tegen transportschade. 

Naast de losse verhuur van de materialen kan u ons ook inschakelen voor de op- en afbouw van uw feest of evenement. In samenspraak kunnen wij bijvoorbeeld het meubilair uit de karren nemen en plaatsen, de tenten op- en afbouwen, verlichting en verwarming plaatsen, noem maar op. Dit zal gebeuren in regie aan uurtarief. Indien u deze optie wenst te bekijken, kan u dit meegeven bij uw aanvraag en zal u hiervoor een aangepaste offerte ontvangen.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontzorgen graag wedding planners, event organisatoren, feestzaal- en horeca uitbaters van het logistieke plaatje. In samenspraak kunnen wij het materiaal leveren, het event opbouwen en afbouwen. Daarnaast staan wij steeds klaar met het nodige advies en de bijhorende service. Wij streven altijd samenwerkingen na op lange termijn en zorgen daarom voor een service gerichte aanpak met aangepaste tarieven. 

Aanpassingen zijn mogelijk tot 3 werkdagen voor levering of afhaling. Bij annulatie binnen de 5 werkdagen voor leverings- of afhalingsdatum behouden wij ons het recht om extra kosten in rekening te brengen. Deze kost zal minimaal 50% van het totale huurbedrag zijn.

Alle goederen blijven eigendom van Eventmeester BV en zullen door de klant worden teruggegeven in de staat waarin deze zich bevonden. Het risico van de materialen gaat over naar de klant op het moment van afhaling of levering tem het moment van retour of ophaling. Wij raden onze klanten dan ook aan om voor de gehuurde goederen een tijdelijke verzekering af te sluiten. Dit om bestaande risico's (doch niet limitatief) zoals beschadiging, storm, diefstal, vandalisme in te dekken. 

De handleiding of technische fiche van ieder product waar die beschikbaar van is, kan u downloaden op de product pagina zelf. Op die manier kan u steeds de correcte handelingen opzoeken om met het gehuurde materiaal om te gaan.