Onze aanpak Uw feest of event staat centraal

Wij voorzien de passende omkadering voor uw feest of event

Een feest organiseren is leuk en uitdagend, maar vraagt vaak veel voorbereiding. Er komt heel wat planning en werk bij kijken waar u soms niet had bij stil gestaan. Event Meester is hiervoor de ideale partner en zal u begeleiden om de voorbereiding van uw feest of event te laten verlopen zonder extra kopzorgen.

Via onze handige online Catalogus kan u het assortiment feestmaterialen en verbruiksartikelen snel raadplegen en toevoegen aan uw offerte aanvraag.

Deze aanvraag zal behandeld worden door één van onze medewerkers en u ontvangt snel een offerte via e-mail.

Indien nodig bezoeken we de locatie om een passend voorstel uit te werken.

Voldoet de offerte van Event Meester aan uw verwachtingen, dan gaan we graag voor u aan de slag. We zetten uw bestelling klaar voor afhaling na afspraak of voor levering op de gewenste locatie en tijdstip.

Goed om weten: Event Meester kan optioneel ook de logistieke ondersteuning voor zijn rekening nemen, gekoppeld aan uw bestelling. Zo kunnen we instaan voor de opbouw en afbouw van de materialen en u op die manier volledig ontzien van de logistieke organisatie. Zo kan u zelf zorgeloos genieten, samen met uw gasten.

We horen graag van u na afloop van uw feest of event en staan open voor feedback/ervaringen over de samenwerking met Event Meester. Zo kunnen we blijven inzetten op een goede service voor onze klanten!

 • Kwaliteit

  Persoonlijk advies voor iedereen

 • Levering

  Levering met eigen transportservice

 • Bereikbaar

  Vlot bereikbaar bij vragen of interesse

 • Maatwerk

  Specialist in totaalconcepten op maat